Friday, March 27, 2020

Watch Stream Tajemství pouze služební (2016) Movie uTorrent Blu-ray Stream Online

Free Watch Tajemství pouze služební (2016) Movies Full 720p Without Download Streaming Online

     


Tajemství pouze služební Movies 123Movies Blu-ray Without Download Online Stream


Narrative Tajemství pouze služební (2016):



""

Free Download Tajemství pouze služební (2016) Movies Full HD 1080p Without Download Online Streaming

     

Movie details

Title: Tajemství pouze služební
Released: 2016-05-24
Genre: Drama
Director: Tim Burton
Date: 2016-05-24
Runtime: Minutes
Company: MagnusFilm
Homepage: Homepage Movie
Trailer: Video Trailer

Casts of Tajemství pouze služební:
Oldřich Vlach, Regina Rázlová, Jan Hrušínský, Ivana Andrlová, Radůz Mácha, Vladimír Brabec, Jan Kuželka, Rudolf Jelínek, Jiří Krampol, Jan Přeučil, Martin Dejdar, Vladimír Kratina, Ivan Vyskočil, Pavol Zeleňák, Tomáš Magnusek, Zdeněk Srstka, Petr Oliva,

Rating: 0 out of 10 ★ From 0 Users


Find More About Tajemství pouze služební
Povídkový film podle knížky slovenského autora Pavla Zeleňáka "Keď sú tajomstvá iba služobné". Ve čtyřech tragikomicky laděných povídkách: tajemství bankovní,zpovědní, lékařské a státní, se divák dozví, co všechno se může stát, když bankovní úředníci, farář, lékař a ministr vyzradí, nebo zneužijí služební tajemství.

Debutující slovenský scenárista a režisér Pavol Zeleňák natočil nízkorozpočtový snímek Tajemství pouze služební podle vlastní povídkové knihy. Ve čtyřech příbězích je hlavním tématem prozrazení tajemství bankovního, zpovědního, lékařského a státního. Hří…

Obsah filmu Tajemství pouze služební Povídkový film podle knížky slovenského autora Pavla Zeleňáka "Keď sú tajomstvá iba služobné". Ve čtyřech tragikomicky laděných povídkách: tajemství bankovní,zpovědní, lékařské a státní, se divák dozví, co všechno se může stát, když bankovní úředníci, farář, lékař a ministr vyzradí, nebo zneužijí služební ...

Je film Tajemství pouze služební dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTun...

Premiéra na CS filmu ve čtvrtek 2. března ve 20 hodin. This feature is not available right now. Please try again later.

Povídkový film podle knížky slovenského autora Pavla Zeleňáka "Keď sú tajomstvá iba služobné". Ve čtyřech tragikomicky laděných povídkách: tajemství bankovní,zpovědní, lékařské a státní, se divák dozví, co všechno se může stát, když bankovní úředníci, farář, lékař a ministr vyzradí, nebo zneužijí služební tajemství.

Na pomezí dvou a tří hvězd se pohybuje tento film. Bohužel to vypadá, že Tomáš Magnusek stále nepochopil, že se nemá pohybovat kolem filmu a měl by si najít jiné povolání.

Get YouTube without the ads. Working... Skip trial 1 month free. Find out why Close. Tajemství pouze služební trailer Pavel Mědílek. Loading... Unsubscribe from Pavel Mědílek?

Přehrajte si film Tajemství pouze služební (2015) online nebo ho sledujte živě na TV stanici . Vyberte si i další filmy online z kategorie Drama nebo si prohlédněte kompletní videotéku Lepší.TV s více než 650 tituly. Bavte se s Lepší.TV!

Ve čtyřech tragikomicky laděných povídkách: tajemství bankovní,zpovědní, lékařské a státní, se divák dozví, co všechno se může stát, když bankovní úředníci, farář, lékař a ministr vyzradí, nebo zneužijí služební tajemství.

No comments:

Post a Comment